• PRO TV
  • Cum arată Carmen Grebenișan în costum de baie, la aproape două luni de la terminarea Survivor

Cum arată Carmen Grebenișan în costum de baie, la aproape două luni de la terminarea Survivor

Cum arată Carmen Grebenișan în costum de baie, la aproape două luni de la terminarea Survivor

Carmen Grebenișan a fost una dintre vedetele care a făcut parte din echipa Faimoșilor în ediția Survivor 2023. Aceasta a petrecut cinci luni în Republica Dominicană și a fost la un pas să ajungă în finală. Dar, perioada îndelungată petrecută în junglă i-a adus și câteva schimbări fizice. Iată cum arată Carmen Grebenișan în costum de baie, la aproape două luni de la terminarea competiției! 

După terminarea competiției Survivor, Carmen Grebenișan s-a plâns pe rețelele sociale de schimbările prin care a trecut corpul ei, provocate de cele cinci luni în care a stat fără hrana diversificată, sub soarele arzător din Dominicana și a avut parte de un somn neregulat. Aceasta a observat, în primul rand, retenția de apă cu care s-a întors acasă, având fața vizibil mai umflată, dar și celulită pe picioare, problemă cu care nu se confruntase înainte. De asemenea, Carmen a explicat că a avut și câteva probleme cu tenul, pe care le-a rezolvat la dermatolog.

Acum însă, la aproape două luni de la terminarea concursului, Carmen le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale că nu a dat jos kilogramele în plus, dar că acest lucru nu o deranjează, deoarece este mulțumită de felul în care arată în costum de baie.

De aceeași părere au fost și fanii, care au complimentat-o în secțiunea de comentarii a clipului în care apare în costum de baie:

"Arăți superb", Ce forme frumoase", "Frumoasă", "Wow"

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni