• PRO TV
  • Ce mai face Fizz  și cum arată la 44 de ani?

Ce mai face Fizz  și cum arată la 44 de ani?

Ce mai face Fizz  și cum arată la 44 de ani?

Bogdan Croitoru, cunoscut drept Fizz în showbiz, a fost unul dintre cei mai controversați artiști în urmă cu mai bine de zece ani.

Mai mult, a fost cel care a dat tonul în moda pentru bărbați în privința hainelor de blană. Cântărețul de hip-hop mai era cunoscut pentru petrecerile luxoanse la care participa, pentru mașinile scumpe etalate și pentru faptul că apărea alături de o mulțime de femei senzuale de câte ori avea ocazia. 
 
De ceva vreme, Fizz a renunțat la scenă, a întrat în buziness-ul investițiilor cu criptomonede, dar a rămas activ pe rețelele de socializare. Pe contul său de Instagram publică fotografii în care curioșii pot să îl vadă la 44 de ani, dar are și postări în care face publicitate afecerilor în care este implicat.
 
În ceea ce privește celebra haină de blană, Fizz a povestit în urmă cu ceva vreme că a vândut-o și a câștigat suficienți bani de pe urma acesteia:

"Celebra blană am scos-o la licitație în scopuri umanitare. A cumpărat-o un om de afaceri, a dat 3.000 de euro pe ea și banii au ajuns la un copil bolnav de care am avut eu grijă".

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni