• PRO TV
  • Cabral și-a vizitat fiica cea mare, stabilită în Olanda. Namiko și Tiago l-au însoțit în vacanță

Cabral și-a vizitat fiica cea mare, stabilită în Olanda. Namiko și Tiago l-au însoțit în vacanță

Cabral și-a vizitat fiica cea mare, stabilită în Olanda. Namiko și Tiago l-au însoțit în vacanță

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, are 20 de ani și locuiește în Olanda. Tânăra este plecată la studii, iar tatăl ei este foarte mândru de ea. Prezentatorul TV a mărturisit recent că a plecat, împreună cu cei doi copii mai mici, să-i facă o vizită.

Cabral se numără printre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Gazda viitorului show de comedie „Săriți de pe fix”, își ține mereu fanii aproape, povestindu-le despre evenimentele importante din viața lui. Prezentatorul a postat miercuri, 13 iulie, un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare:  

„Am adus cei doi pitici (n.red. Namiko și Tiago) să stăm împreună cu sora lor mai mare. Și suntem toți prin orașul ăsta frumos... și când îmi văd toți trei copiii împreună îmi intră naibii praf în ochi și-mi vin niște lacrimi din astea că nici nu știu ce să fac cu ele...#băinene sper că sunteți bine și voi. Cu ai voștri”.

Fata cea mare a lui Cabral, din prima căsnicie, are 20 de ani. Inoke Ibacka s-a transformat într-o tânără superbă.(VEZI GALERIA FOTO DE MAI SUS) Iată ce a declarat recent Cabral despre fiica lui: 

„Inoke e foarte bine. Este în Olanda de vreo trei ani. Este liniștită, relaxată, face ce-i place, studiază. Are ce vrea ea, și iubit. Atunci când sunt mici te întrebi dacă i-ai învățat bine, oare dacă le-ai explicat bine. Trec anii și vezi că și norocul și voința lor îi duc în unele puncte care, uneori, te bucură. Când vezi că sunt relaxați, când vezi că le place ceea ce fac” , a spus Cabral, într-un ineterviu recent pentru fanatik.ro

Prezentatorul este foarte implicat în educația copiilor săi și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ei. El spune că le-a oferit sfaturi prețioase de care, speră el, aceștia vor ține cont: 

„Principalul sfat pe care l-am dat este simplu: `Nu ai timp`! Le-am spus să nu cadă în capcana în care să creadă, așa cum credeam eu, că ai timp. Să se bucure de viață acum, căci nu avem timp. Ne tot mințim că, la un moment dat, o să facem aia, și că o să se termine cealaltă, apoi ne apucăm de alta. Dar, adevărul este că nu ai timp. Poate există momentul potrivit, dar, chiar dacă nu este momentul potrivit, fă-o, ca să nu regreți mai târziu.Vreau să mă asigur că se bucură de viață, că au un scop și înțeleg cât de repede trece timpul. Vreau să nu se trezească la o vârstă la care să aibă regrete”, a spus Cabral

 

Sursă foto: Facebook/ Cabral

Instagram/ dzabanainoke

inokedzabana

 

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni