• PRO TV
  • Viral pe social media! Un clip creat în 3D dezvăluie cum au murit pasagerii de pe submarinul Titan

Viral pe social media! Un clip creat în 3D dezvăluie cum au murit pasagerii de pe submarinul Titan

Viral pe social media! Un clip creat în 3D dezvăluie cum au murit pasagerii de pe submarinul Titan

Un clip video, care arată cum submarinul Titan a făcut implozie și a omorât cinci oameni aflați la bord, a devenit viral pe social media și a strâns zeci de milioane de vizualizări. 

Contul YouTube AiTelly a creat un clip în care se arată cum și de ce, în drumul spre epava Titanicului,  submarinul a colapsat din cauza presiunii imense la care a fost supus sub apă. 

Submersibilul Titan a pierdut comunicarea cu nava de la suprafață în timpul descinderii spre legendare epavă. Patru zile mai târziu, părți din submarin au fost recuperate, după ce experții au ajuns la concluzia că acesta a suferit o ”implozie catastrofică”.

Recent, un expert a dezvăluit că cei cinci pasageri de pe Titan ar fi înțeles care este soarta lor cu un minut înainte să moară, conform Metro.co.uk. 

Expertul spaniol în submarine Jose Luis Martin spune că submersibilul ”a pocnit ca un balon”, din cauza schimbării rapide a presiunii. Acesta consideră că acea ”cădere liberă” ar fi durat între 48 și 71 de secunde și că cei cinci pasageri ai submersibilului ar fi știut ce urmează să se întâmple. 

Turiștii Hamish Harding, Shahzada Dawood, Suleman Dawood, pilotul  Paul-Henry (PH) Nargeolet și CEO-ul OceanGate  Stockton Rush au murit toți în submarin. 

Noua animație, care folosește un softwate numit Blender, arată cum ”designul experimental” al lui Titan era diferit față de tehnologia folosită în cazul submarinelor, care implică oțel, titan și aluminiu. Finalmente, conform eperților, structura din fibră de carbon a fost problema, din moment ce materialul se ”poate crăpa și rupe instant”.

FOto: YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni