• PRO TV
  • Ce i-a provocat moartea Lisei Marie Presley. O operație menită să o slăbească i-ar fi fost fatală

Ce i-a provocat moartea Lisei Marie Presley. O operație menită să o slăbească i-ar fi fost fatală

Ce i-a provocat moartea Lisei Marie Presley. O operație menită să o slăbească i-ar fi fost fatală

La jumătate de an de la deces, medicii au dezvăluit motivul pentru care Lisa Marie Presley și-a pierdut viața. În ianuarie 2023, actrița a făcut infarct în casa ei din Calabasas și a murit într-un spital din Los Angeles. Specialiștii dezvăluie că  o operație de micșorare a stomacului, făcută cu ani în urmă, i-a fost fatală.

Daily Mail scrie că Lisa Marie a murit, la 54 de ani, din cauza unei unei obstrucții a intestinului subțire cauzată de o intervenție chirurgicală anterioară, mentita să o slăbească. În plus, specialiștii au dezvăluit că opioide și medicamente anti psihotice au fost  găsite în sângele ei la momentul morții.

Publicația britanică scrie că obstrucția intestinală a fost sub formă de intestin subțire strangulat, cauzată de aderențe care s-au dezvoltat după operația bariatrică.

Raportul medical confirmă că Lisa a suferit o procedură cosmetică cu câteva luni înainte de moarte, în urma căreia i s-au prescris opioide, vedeta având un istoric de „supramedicație” - uita că și-a luat medicamentele și apoi le lua din nou.

Rapoartele afirmă, de asemenea, că Lisa Marie avea un „istoric de abuz de alcool și droguri”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni