• PRO TV
  • Smiley și Gina Pistol, vacanță în Ungaria alături de fiica lor. Imaginea adorabilă cu micuța Josephine

Smiley și Gina Pistol, vacanță în Ungaria alături de fiica lor. Imaginea adorabilă cu micuța Josephine

Smiley și Gina Pistol, vacanță în Ungaria alături de fiica lor. Imaginea adorabilă cu micuța Josephine

La scurt timp după ce a susținut un concert la Neversea, Smiley a plecat în vacanță împreună cu Gina Pistol și fiica lor. Artistul a publicat la InstaStory câteva imagini cu Gina și Josephine în Budapesta (Ungaria). 

Chiar dacă țin foarte mult la viața lor privată, Smiley și Gina Pistol obișnuiesc să împărtășească detalii din vacanțele lor cu fanii de pe rețelele de socializare. Recent, cântărețul a postat mai multe fotografii din capitala Ungariei, unde vor petrece câteva zile. (VEZI GALERIA)

Smiley a fost surprins de soția lui în timp ce urcă niște scări, ținând-o de mână pe Josephine. Fiica artistului, în vârstă de 2 ani și patru luni poartă o salopetă în culori deschise de la Zara. Mama ei este foarte atentă la garderoba micuței. De la o vârstă fragedă, Josephine este o adevărată fashionistă. În unele imagini, ea mai poartă hăinuțe și încălțăminte de la Little Prints, Sterntaler, Crocs, Carter's - OshKosh România și alte branduri. 

Smiley și Gina Pistol s-au întors recent din luna de miere, pe care au petrecut-o în sudul Franței. Vacanța luxoasă a fost un cadou de nuntă primit din partea nașilor. 

Anul trecut, în luna ianuarie, Smiley și Gina au petrecut o vacanță în Seychelles, împreună cu micuța Josephine. Artistul și soția lui au pozat atunci cu fiica lor, în timp ce ea făcea primii pași, desculță, într-un cadru natural superb. 


Sursă foto: Instagram/ smiley_omul
Vezi și: 



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni