• PRO TV
  • Vlăduța Lupău este pusă pe fapte mari! Ce mesaj le-a transmis internauților: „Am uitat să vă zic...”

Vlăduța Lupău este pusă pe fapte mari! Ce mesaj le-a transmis internauților: „Am uitat să vă zic...”

Vlăduța Lupău este pusă pe fapte mari! Ce mesaj le-a transmis internauților: „Am uitat să vă zic...”

Vlăduța Lupău este foarte activă în mediul online, acolo unde este urmărită de o mulțime de oameni, curioși să vadă ce postează artista. Deși a precizat în nenumărate rânduri că vrea să fie mult mai discretă cu viața ei personală, ei bine, artista face ce face și tot ajunge să posteze detalii din culisele vieții personale. În urmă cu puțin timp, interpreta de muzică de petrecere și-a anunțat fanii că a luat o decizie radicală.

Vlăduța Lupău și-a luat fanii prin surprindere! Ce decizie a luat artista

Vlăduța Lupău își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, de la evenimentele la care merge să cânte și până la detaliile care au legătură cu viața ei personală. Deși își dorește să fie mult mai discretă cu viața ei personală, mai ales atunci când vine vorba de fiul ei, Iair, ei bine, nu rezistă să nu posteze pe rețelele de socializare ce a mai făcut.
 
Recent, Vlăduța le-a dezvăluit internauților că este la dietă și le-a pozat ce mănâncă. Artista este foarte norocoasă și se bucură de o siluetă de invidiat. Aceasta s-a recuperate foarte bine după sarcină, însă își dorește să mai elimine câteva kilograme.
 
Artista le-a arătat fanilor că și-a pregătit o salată de vară, cu brânză, roșii și castraveți, perfecta pentru această perioadă toridă.

”Sunt la dietă. Am uitat să vă zic”,
a scris Vlăduța Lupău pe story.

Vlăduța Lupău este o interpretă de muzică de petrecere extrem de apreciată, de când a devenit mămică pentru prima dată, viața ei este mult mai intensă. Artista reușește cu brio să se împartă între viața de familie și carieră, însă de apreciat este suportul pe care îl primește din partea soțului ei. Adi Rus își susține necondiționat soția și îi este alături mereu.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni