• PRO TV
  • Fără strop de machiaj și în colanți! Jennifer Lopez a întors toate privirile după ce a apărut așa pe stradă

Fără strop de machiaj și în colanți! Jennifer Lopez a întors toate privirile după ce a apărut așa pe stradă

Fără strop de machiaj și în colanți! Jennifer Lopez a întors toate privirile după ce a apărut așa pe stradă

În mai puțin de 2 săptămâni face 54 de ani, însă Jennifer Lopez arată fabulos! Actrița care este nelipsită din topul celor mai sexy femei din lume a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce ieșea de la sală. 

Vedeta se antrenează la una dintre sălile deținute de Tracy Anderson, o cunoscută antreprenoare din domeniul fitnessului. 

Jennifer Lopez și-a etalat fizicul sculptat într-o pereche de colanți, iar imaginile sunt virale pe rețelele de socializare. Vedeta a întors toate privirile pe stradă cu ținuta aleasă. 

Soția lui Ben Affleck a purtat un tricou crop alb și o pereche de colanți verzi, care se mulau perfect pe posteriorul care a consacrat-o. Cu părul strâns, ochelari de soare și fără strop de machiaj, Jennifer Lopez le-a oferit câteva cadre inedite fotografilor care o așteptau în fața sălii de sport. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Vedeta, care a apărut recent pe copertă Vogue Mexico, a mărturisit că secretul din spatele formelor sale este că se antrenează „mai inteligent”.

Ea a declarat pentru revista InStyle: „Sunt în cea mai bună formă din viața mea. La 20 și 30 de ani obișnuiam să mă antrenez, dar nu așa cum o fac acum. Nu e vorba că mă antrenez mai mult, ci doar că o fac mai inteligent. O fac mai mult pentru sănătatea mea decât pentru aspectul fizic, ceea ce este amuzant. Când faci lucrurile din motive corecte, chiar arăți mai bine!”.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni