• PRO TV
  • Nicole Cherry, distracție cu J Balvin în culisele festivalului Nervesea. Cum s-au filmat cei doi

Nicole Cherry, distracție cu J Balvin în culisele festivalului Nervesea. Cum s-au filmat cei doi

Nicole Cherry, distracție cu J Balvin în culisele festivalului Nervesea. Cum s-au filmat cei doi

Nicole Cherry a fost unul dintre artiștii care au cântat pe scena Neversea de anul acesta. Talentata artista și-a bucurat fanii cu piese precum "Florile Tale", "Din cauza ta" sau "Nu mai consum", iar în culise a avut parte de propria distracție când s-a întâlnit cu un prieten vechi, cântărețul J Balvin.

Prietenia dintre Nicole Cherry și J Balvin este deja una veche. Ori de câte ori  are spectacole în România, artistul columbian se întâlnește cu Nicole Cherry și filmează clipuri haioase împreună. De data aceasta, cei doi au cântat pe aceeași scenă, la festivalul Neversea, și au filmat, după show, un video pentru fani, la fel cum au făcut și vara trecută, în culisele festivalului Untold.

@nicolecherry Part 2???? @J Balvin ♬ Jessica - Michaël Brun

În clipul publicat pe Instagram și TikTok,  cei doi apar dansând pe ritmurile piesei "Jessica", a lui Michael Brun, strângând peste 400.000 de vizualizări și numeroase comentarii de la fani. În timp ce unii au felicitat-o pe Nicole Cherry pentru prietenia cu J Balvin, alti fani au întrebat-o pe aceasta când va urma o colaborare cu artistul columbian. La această întrebare, cântăreața a a dat de înțeles că muncește ca să se întâmple asta.

"Poate faci o colaborare", "Hai și cu o colaborare", "Vă ador pe amândoi, sper să scoateți o piesă", "Cei mai frumoși", "Mi-ați făcut ziua", "Fata asta e minunată".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni