• PRO TV
  • Bia Khalifa, declarații neașteptate despre bărbații din viața ei: „Îmi compar iubiții cu Dani Mocanu”

Bia Khalifa, declarații neașteptate despre bărbații din viața ei: „Îmi compar iubiții cu Dani Mocanu”

Bia Khalifa, declarații neașteptate despre bărbații din viața ei: „Îmi compar iubiții cu Dani Mocanu”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane din spațiul public, aceasta fiind mereu în centrul atenției din cauza modului său de exprimare, dar și a partenerilor de viață cu care s-a afișat de-a lungul anilor. Aceasta s-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani, atunci când și-a asumat relația cu manelistul Dani Mocanu. 

Bia Khalifa se află din nou în centrul atenției, după ce s-a despărțit recent de iubitul ei de origine italiană, Luca. Aceasta, deși inițial avea doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, ulterior și-a schimbat declarațiile, spunând despre tânăr că ar fi un sărac fără gusturi în alegerea accesoriilor sau parfumurilor pe care le deține. 

Mai mult decât atât, fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a susținut că, de-a lungul timpului, și-a comparat toți iubiții cu Dani Mocanu. Vedeta îl consideră pe manelist singura ei dragoste adevărată, deși în trecut a avut și remarci dure la adresa lui, susținând că nu este foarte dotat. 

"O fată de oraș mi-a spus să nu mai umblu cu Luca că e fraier. Fix când voia să cumpere de la el brățari de a o celebră firmă, ea si-a dat seama că sunt fake. Eu i-am dat ceasul ala înapoi. A încercat să bage strâmbe între mine, prietena mea cea mai buna și iubitul ei, cei care mi-l au prezentat. Luca nu mai este binevenit și nici binevăzut în România din niciun punct de vedere, în țara mea daca îți deschid o portiță, pot să îți închid ușor si restul portițelor. Ceea ce a facut este josnic, nu mă așteptam să fie așa fraier și sărac Luca. Zici că este neam cu fostul meu, doi saraci cu fake uri și tot felul de necalități, mereu am avut tendința să îmi compar iubiții cu Dani Mocanul, primul meu iubit și prima mea iubire, cred că și singura. Adevărul e că pe langă Dani Mocanu toți sunt niste fraieri.", a declarat Bia Khalifa pentru sursa menționată.

Se pare că pentru Bia contează foarte mult atât cum te îmbraci, cât și ce parfum folosești. Vedeta a declarat că Luca, fostul ei iubit, folosea un parfum vechi, pe care i l-a schimbat imediat:

„Oricum se parfuma cu un parfum vechi și ieftin și i-am spus: Luca te rog frumos... L-am luat de mânuță si l-am dus la mall la o parfumerie scumpă unde l-am învățat ce parfumuri să își ia. Dar în zadar, nici cel mai scump parfum nu acopera mirosul de fraier", a mai spus ea. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CE FOTOGRAFII POSTEAZĂ BIA KHALIFA PE ONLYFANS

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni