• PRO TV
  • ”Ne-a confirmat” Georgiana Lobonț a făcut publică prima ecografie cu bebelușul din burtică

”Ne-a confirmat” Georgiana Lobonț a făcut publică prima ecografie cu bebelușul din burtică

”Ne-a confirmat” Georgiana Lobonț a făcut publică prima ecografie cu bebelușul din burtică

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii, artista a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Nerăbdătoare din fire, aflată în Constanța pentru a cânta la un eveniment, artista a dat o fugă la spital pentru a vedea bebelușul care crește în pântecul ei. Medicul i-a confirmat sarcina, iar artista radiază de fericire, venirea pe lume a unui nou membru în familia lor a fost primită cu mare bucurie.

Georgiana Lobonț a făcut publică prima ecografie cu bebelușul din burtică

În urmă cu doar câteva zile, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au aflat că vor fi părinți pentru a treia oară. Cei doi își mai doreau un copil, însă nu se așteptau ca totul să se întâmple atât de repede.
 
Este bine cunoscut faptul că Georgiana Lobonț este mai mereu pe drumuri, căci este invitată să cânte la o mulțime de evenimente, astfel nu a reușit să ajungă la un medic specialist până acum.
 
Pentru că nu mai avea răbdare să afle dacă totul decurge așa cum ar trebui, Georgiana Lobonț, aflată în Constanța pentru un eveniment, a dat o fugă până la medicului ginecolog să afle cum decurge sarcina.
 
„Azi mergem să vedem bebelușul din burtică pentru prima dată. Sunt foarte emoționată, abia aștept. Țineți-ne pumnii, v-am promis că vă arăt tot ce trăiesc, mai ales cu această sarcină”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina sa de Instagram.

Odată ajunsă în cabinetul medicului, Georgiana Lobonț a privit cu sufletul la gură minune din pântecul ei și a transmis numai vești bune în online.
 
"Am trăit o imensă bucurie azi în cabinetul domnului doctor! ???????? ???? Ne-a confirmat că în burtica mea este un puiuț de om. Încă tot nu îmi vine să cred…???? Am cunoscut un om minunat, aici la Constanța, primitor și dedicat meseriei lui. Mi-a transmis o energie extraordinar de bună, o liniște, o bucurie și un calm aparte. Suntem cei mai fericiți", a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram.
 
După cum medicul specialist a precizat, sarcina este încă foarte mică, dar evoluează normal.

”Este o sarcină mică, intrauterină, e foarte bine. Doamne ajută!”, a spus și medicul specialist.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni