• PRO TV
  • Soțul lui Emily Burghelea a renunțat la verighetă! Care este motivul pentru care nu mai poartă inelul de cununie

Soțul lui Emily Burghelea a renunțat la verighetă! Care este motivul pentru care nu mai poartă inelul de cununie

Soțul lui Emily Burghelea a renunțat la verighetă! Care este motivul pentru care nu mai poartă inelul de cununie

Emily Burghelea și Andrei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Amedea și pe Damian. Mezinul familiei a venit pe lume în urmă cu șapte luni, iar întâlnirea cu el a fost magică, așa cum Emily a mărturisit. Vedeta și iubitul ei s-au căsătorit în 2021, fix în ziua în care au creștinat-o și pe micuța Amedea. La aproape doi ani de la momentul în care și-au unit destinele, Emily a făcut o mărturisire neașteptată despre soțul ei, pe internet, se pare că Andrei a renunțat să mai poarte verigheta, însă soția sa a făcut în așa fel încânt toată lumea să știe că este un bărbat însurat, chiar dacă a renunțat să mai poarte inelul de cununie.

Care este motivul pentru care soțul lui Emily Burghelea a renunțat la verighetă

Emily Burghelea, carismatica vedetă Tv, și soțul ei au o relație specială, deși nu totul a fost roz la începutul relației lor, atunci când au trecut și printr-o despărțire, în prezent blondina primește suport necondiționat din partea partenerului ei, care o ajută în creșterea copiilor, ba chiar o susține și pe plan profesional, căci Emily iubește viața pe sticlă.

Recent, vedeta și-a vizitat iubitul la locul de muncă și a decis să-i facă și o surpriză. Aceasta i-a cumpărat un termos și i l-a personalizat cu mesajul ”sunt căsătorit”, în ideea că toată lumea trebuie să știe că Andrei nu este liber.

„Surpriză! Am personalizat un termos pe care am scris mesajul subliminal”, a scris Emily Burghelea, pe story.

Totodată, aceasta a făcut și o mărturisire incredibilă pe internet, se pare că Andrei a renunțat să mai poarte verigheta, la aproape doi ani de la nuntă. Motivul invocat de Andrei este că a slăbit foarte tare și verigheta îi este mare.

„Știți că nu mai poartă verigheta? V-am zis? Vă zic acum că nu mai poartă verigheta. Zice că a slăbit și că e mare verigheta. Lasă că ți-am făcut termos!”, a mai spus Emily, pe story.

Sursa foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni