• PRO TV
  • Cum arată acum Kristina Cepraga, una din cele mai frumoase femei ale anilor 2000! Cu ce se ocupă

Cum arată acum Kristina Cepraga, una din cele mai frumoase femei ale anilor 2000! Cu ce se ocupă

Cum arată acum Kristina Cepraga, una din cele mai frumoase femei ale anilor 2000! Cu ce se ocupă

Kristina Cepraga, sau Kitty Cepraga, așa cum o cunosc mulți în România, era faimoasă acum mai bine de 20 de ani ca VJ și MC.

Azi are 43 de ani și este mama unei fete de 8 ani, Aurora May. A divorțat de tatăl acesteia în 2021, după 10 ani de mariaj, dar, de dragul fetiței, a rămas în relații bune cu acesta. 
 
Ca actriță a apărut în „Milionari de Weekend“ , „The Secret of Botticelli“,„Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, unde joacă alături de Cosmin Seleși, Alin Panc și Vărul Săndel (Alexandru Pop), dar și în alte producții din Italia, unde a petrecut mulți ani. 

Vezi cum arată acum Kitty  Cepraga în Galeria Foto atașată 
 
După divorț s-a întors pentru o perioadă mai lungă în România, dar a rămas legată și de Italia. Despre fiica ei, povestea pentru Click:
 
"Fetița face foarte bine, chiar s-a acomodat cu Bucureștiul. Slavă Domnului, mergând la școala italiană, și-a creat această mică lume în București.(...) Merge înainte, face cursuri de actorie cu mama ei. Vom vedea ce va decide ea atunci când va fi mare. Mi se pare, însă, incredibil că a avut șansa deja să joace cu Marius Manole, cu Medeea Marinescu și cu mine într-un scurt metraj, care a avut premiera la TIFF, la San Sebastian și la Sarajevo. A intrat pe zona asta artistică, eu dorindu-mi pentru ea să facă ce-și dorește atunci când va fi mare. Cred că este talentată, face și pian, e un copil cu o sensibilitate artistică foarte dezvoltată și sunt tare mândră de ea!"

FOTO: KRISTINA CEPRAGA FACEBOOK 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni