• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, schimbare neașteptată de look: „Ade blondă? Da-da! Doar e lumea Barbie!”

Adelina Pestrițu, schimbare neașteptată de look: „Ade blondă? Da-da! Doar e lumea Barbie!”

Adelina Pestrițu, schimbare neașteptată de look: „Ade blondă? Da-da! Doar e lumea Barbie!”

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii din mediul online după ce a apărut cu un look nou. „Ade blondă? Da-da! Doar e lumea Barbie”, a scris influencerul în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri. Ce-i drept, schimbarea nu este una permanentă, iar internauții i-au transmis că o preferă brunetă. 

Adelina a optat pentru o perucă blondă și și-a rugat urmăritorii să dea o notă „noului look”. 

„Fetelor, știți cât de mult îmi plac schimbările, dar trebuie să recunosc că nu sunt mereu dispusă să-mi tund sau vopsesc părul. Așa că din când în când apelez la peruci sau extensii”, a scris influencerul pe Instagram. 

Adelina are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 1,8 milioane de persoane. Cum era de așteptat, urmăritorii au reacționat instant. Aceștia au complimentat-o și i-au transmis că îi stă bine oricum, însă o preferă în varianta brunetă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)


„Eu prefer varianta originală, “din fabrica”. Brunetă”, „Tu ești frumoasă oricum, dar prefer brunetă!”, „Ade, tu ești frumoasă indifferent! Însă brunetă îți stă minunat”, „Prefer variant original. Ade, tu ai o fizionomie frumoasă, cred că orice culoare și orice frizură îți stă bine”, „Brunetă ești cea mai frumoasă ”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani. 

De-a lungul timpul, Adelina Pestrițu a trecut prin nenumărate schimbări de look. În urmă cu câțiva ani, vedeta s-a tuns scurt și s-a ras pe parte. „Am făcut-o! Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez şi să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr şi tocuri", a transmis atunci Adelina pe rețelele de socializare.

Fotografii: Instagram Adelina Pestrițu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni