• PRO TV
  • Ce iubăreț este Sean Penn la 62 de ani! Actorul nu-și poate ține mâinile departe de iubita ucraineancă

Ce iubăreț este Sean Penn la 62 de ani! Actorul nu-și poate ține mâinile departe de iubita ucraineancă

Ce iubăreț este Sean Penn la 62 de ani! Actorul nu-și poate ține mâinile departe de iubita ucraineancă

Sean Penn (62 de ani) este îndrăgostit lulea de Olga Korotkova, o ucraineancă în vârstă de 43 de ani. Cuplul se bucură de o escapadă romantică, iar paparazzii au dat de ei pe străduțele din St. Tropez.

Noua iubită a lui Sean Penn este actriță, însă în ultima perioadă petrece mai mult timp în brațele acestuia decât pe platoul de filmare. 

De fiecare dată când sunt surprinși în public, cei doi îndrăgostiți fac paradă de gesturi tandre și nu pare să le pase dacă sunt sau nu fotografiați. 

Paparazzii i-au surprins pe Sean și Olga la o promenadă pe străduțele din St. Tropez, iar actorul nu și-a putut ține mâinile departe de iubita sa. 

La un moment dat, cei doi s-au sărutat cu foc, iar Sean a făcut un gest intim și și-a pipăit iubita. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)


Noua poveste de dragoste a lui Sean Penn vine la aproape doi ani după ce fosta sa soție, Leila George, a cerut divorțul. 

Câștigătorul premiului Oscar a vorbit anterior despre faptul că el a fost de vină pentru destrămarea celei de-a treia căsnicii. Mai mult, starul a încercat din răsputeri să o convingă pe Leila să nu divorțeze. De când a cunoscut-o pe Olga, starul de la Hollywood pare să fi uitat complet de Leila. 

Actorul a mai fost căsătorit cu actrița Robin Wright (1996-2010) și cu Madonna (1985-1889).

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni