• PRO TV
  • George Burcea a dezmințit zvonurile despre despărțirea de Viviana Sposub: „Nu-i ușor”

George Burcea a dezmințit zvonurile despre despărțirea de Viviana Sposub: „Nu-i ușor”

George Burcea a dezmințit zvonurile despre despărțirea de Viviana Sposub: „Nu-i ușor”

George Burcea și Viviana Sposub s-au întors recent din America, acolo unde au locuit timp de șase luni. La scurt timp după ce au revenit în România, primele zvonuri despre o posibilă despărțire au început să circule în mediul online, iar punctul culminant a fost plecarea lui George Burcea în vacanță, alături de cele două fiice ale sale.Ce spune George Burcea despre  problemele de cuplu?

Motivul pentru care George Burcea a plecat în vacanță fără Viviana Sposub

După ce a petrecut jumătate de an departe de fiicele sale, George Burcea a decis, la revenirea în țară, să petreacă mai mult timp cu ele, astfel le-a dus pe Ella și Clara la munte. Detaliul pe care internauții l-au observat imediat a fost că Viviana Sposub nu i-a însoțit, așa cum o facea până acum.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea pentru cancan.ro.

George Burcea a plecat la Botoșani cu fetele, iar Viviana nu l-a însoțit nici de această dată

„Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”, a precizat Burcea în urmă cu câteva zile.

Lipsa Vivianei a stârnit zvonuri în mediul online, însă Burcea a ținut să asigure pe toată lumea că totul este în regulă și că și-a dorit să petreacă mai mult timp cu fiicele sale.

„Fetele o văd pe străbunica a treia oară. Străbunica plânge. Fetele nu știu de ce. Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea încă plânge. Și se roagă la Dumnezeu să mai trăiască puțin. Plânge iarăși. Noi o iubim. Și plângem ???? Mulțumim Lui că o avem”, a mai declarat Burcea.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni