• PRO TV
  • Mădălina Crețan, detalii incredibile despre înmormântarea lui Nosfe: „Nu veneau să-mi ceară părerea”

Mădălina Crețan, detalii incredibile despre înmormântarea lui Nosfe: „Nu veneau să-mi ceară părerea”

Mădălina Crețan, detalii incredibile despre înmormântarea lui Nosfe: „Nu veneau să-mi ceară părerea”

Soția regretatului artist a făcut o nouă serie de mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața sa.

Mădălina Crețan suferă și astăzi după ce partenerul său, celebrul artist Nosfe, s-a stins din viață la doar 37 de ani. Tragedia care a șocat o țară întreagă s-a petrecut pe data de 16 octombrie 2022, iar după luni întregi de chin și suferință, tânăra a putut să spună adevărul despre cumplita perioadă care i-a marcat viața.

Invitată în platoul emisiunii „În Oglindă”, Mădălina Crețan și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre înmormântarea soțului său, precizând că nu s-a putut ocupa personal de acest lucru. Din cauza traumei, soția lui Nosfe a fost la acel moment sedată, de organizare ocupându-se Luca, un coleg de trupă de la Ș.A.T.R.A Benz, împreună cu unchiul și tatăl regretatului artist.

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut.

A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (…)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice”, a dezvăluit Mădălina Crețan pentru sursa amintită anterior.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Soția lui Nosfe, proiect în memoria sa

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni