• PRO TV
  • „Mi-e teamă” Ileana Sterp, mesaj îngrijorător pe o rețea de socializare. Ce se întâmplă cu fiica ei, Carla

„Mi-e teamă” Ileana Sterp, mesaj îngrijorător pe o rețea de socializare. Ce se întâmplă cu fiica ei, Carla

„Mi-e teamă” Ileana Sterp, mesaj îngrijorător pe o rețea de socializare. Ce se întâmplă cu fiica ei, Carla

Ileana Sterp, sora lui Culiță, este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Sora artistului are doi copii, pe Carla și pe Damir, și nu ezită să arate pe internet și părțile mai puțin bune ale vieții de mamă. Tânăra se confruntă cu probleme cu fiica sa mai mare, Carla, și le-a transmis un mesaj îngrijorător celor din online.

Ileana Sterp, mesajul care i-a îngrijorat pe fani

Ileana Sterp este o mămică devotată, iar viața ei se învârte în jurul celor doi copii, Carla și Damir. Sora lui Culiță Sterp a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu aproximativ trei luni, iar de atunci se dedică exclusiv copiilor. Viața de mămică poate fi dificilă uneori, mai ales atunci când nu primește ajutor. În urmă cu puțin timp, foarte îngrijorată, Ileana a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, se pare că are legătură cu fiica ei, Carla, care ar fi dezvoltat un obicei nu tocmai prietenos. Este bine cunoscut faptul că odată ce vin copiii pe lume, motivele de îngrijorare pot fi diverse, fie el nesemnificativ, însă precauția este soluția în anumite situații.
Așadar, Ileana Sterp le-a împărtășit urmăritorilor din online unul dintre obiceiurile pe care fiica sa le are în această perioadă, fiind o adevărată bătaie de cap pentru ea. Sora lui Culiță a dezvăluit că fiica sa, Carla, refuză să poarte încălțăminte și vrea să meargă doar desculță. Nu o deranjează obiceiul pe care Carla îl are, ci faptul că s-ar putea răni sau înțepa dacă merge desculță.
„Carla umblă pe afară doar desculță, nu vreau nici cum încălțată. Nu am o problemă cu asta, dar mi-e teamă să nu se înțepe în ceva.”, a spus Ileana Sterp în mediul online, potrivit wowbiz.ro.


Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni