• PRO TV
  • Testamentul lui Silvio Berlusconi | Cum s-a împărțit averea fostului prim-ministru al Italiei

Testamentul lui Silvio Berlusconi | Cum s-a împărțit averea fostului prim-ministru al Italiei

Testamentul lui Silvio Berlusconi | Cum s-a împărțit averea fostului prim-ministru al Italiei

Testamentul lui Silvio Berlusconi a fost deschis la aproape o lună de la moartea sa. Copiii fostului demnitar italian și iubita acestuia și-au împărțit averea conform indicațiilor lui „Il Cavaliere”. Câți bani i-au revenit iubitei Marta Fascina.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit doar simbolic cu Marta Fascina, însă asta nu l-a oprit să o considere pe tânăra politiciană dragostea vieții lui. 

De aceea, Marta Fascina a fost menționată în testamentul liderului politic, ei revenindu-i o moștenire de 100 de milioane de euro, notează ANSA. 

Cei cinci copii ai lui Berlusconi au moștenit grosul averii reputatului politician, estimată la 8,5 miliarde de dolari.

Cei doi copii ai lui Silvio Berlusconi din prima căsătorie, Pier Silvio şi Marina, vor conduce mare parte din compania FinInvest. Conform testamentului, ei vor împărți 53% din acțiunile holdingului.

Restul acțiunilor se va afla în controlul celor trei copii pe care Berlusconi îi are cu cea de-a doua soție – Eleonore, Luigi și Barbara.

Silvio Berlusconi a murit la 12 iunie 2023. Il Cavaliere nu l-a uitat nici pe fratele lui, Paolo, căruia i-a transmis prin testament 100 de milioane de euro. 

Fostul său consilier, Marcello Dell’Ultri, a primit 30 de milioane de euro, deși este un personaj controversat. El are o condamnare de 4 ani de închisoare pentru asociere cu mafia italiană și pentru fraudă bancară.

Fotografii: Getty Images-Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni