• PRO TV
  • Cine este și cum arată sora Andreei Bănică? Cele două seamănă izbitor de mult

Cine este și cum arată sora Andreei Bănică? Cele două seamănă izbitor de mult

Cine este și cum arată sora Andreei Bănică? Cele două seamănă izbitor de mult

Andreea Bănică este o artistă extrem cunoscută și apreciată, însă puțini sunt cei care o cunosc pe sora ei. Cele două seamănă izbitor. Recent, cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu sora ei. Iată cum s-au fotografiat cele două.

Asemănarea izbitoare dintre Andreea Bănică și sora ei 

Pe Andreea Bănică o știe toată lumea, însă puțini sunt cei care știu că aceasta mai are o soră. Artista și sora ei au o relație frumoasă și nu ezită să-și petreacă timpul împreună de fiecare dată când au ocazia. Cele două au ieșit la un restaurant pentru a se delecta cu preparate delicioase. Andreea Bănică a imortalizat momentul și a urcat imaginea pe o rețea de socializare, iar fanii nu au putut trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre cele două.

”Ce mult îți seamănă sora / Chiar nu am știut că ai o soră. Semănați bine / Cât de mult semeni cu sora ta! / Păreți gemene!”, sunt o parte din comentariile postate pe contul personal al Andreei Bănică, potrivit spynews.ro.

Ramona Bănică Slave este mai mare cu șapte ani decât Andreea Bănică. Sora Andreei Bănică nu este adeptat aparițiilor publice, Ramona preferă să stea departe de camerele de filmat.

Andreea Bănică a trecut prin clipe crunte la doar 23 de ani, asta după ce a trăit o adevărată dramă. În decurs de doi ani, vedeta și-a pierdut atât mama, cât și tatăl.

Mama cântăreței a încetat din viață, după ce a suferit de o boală cruntă, mai precis cancer esofagian. În toată această perioadă, artista l-a avut alături pe soțul ei, Lucian, care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile.

Sursa foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni