• PRO TV
  • Dua Lipa, apariție de senzație la premiera filmului Barbie

Dua Lipa, apariție de senzație la premiera filmului Barbie

Dua Lipa, apariție de senzație la premiera filmului Barbie

Dua Lipa este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală mondială. Aceasta a câștigat simpatia publicului atât grație talentului său vocal, cât și datorită aspectului fizic de invidiat. 

Dua Lipa a făcut senzație duminică seară, la premiera filmului Barbie, de la Los Angeles. Vedeta în vârstă de 27 de ani s-a prezentat la eveniment purtând o rochie argintie, trasparentă, care îi scotea în evidență silueta bine lucrată. Mai mult decât atât, cântăreața nu s-a sfiit să se afișeze cu lenjeria intimă la vedere și cu sânii dezgoliți. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

În ceea ce privește accesorizarea, Dua Lipa a optat pentru o pereche de cercei lungi, de argint, precum și cu un colier strălucitor, cu strasuri.

De asemenea, cântăreața face parte din distribuția noului film Barbie, interpretând rolul unei păpuși-sirenă. Pe lângă asta, piesa „Dance The Night” a artistei este melodia principală de pe coloana sonoră a peliculei și a fost lansată oficial pe 25 mai.

Multă lume se întreabă cum reușește vedeta să își mențină silueta de invidiat:

„Încerc să mănânc cât mai sănătos posibil ori de câte ori pot, dar îmi plac și dulciurile. Încerc să mă limitez la zilele în care nu sunt foarte ocupată, pentru că dacă mănânc o gogoașă, nu mai am chef de nimic”, a spus în trecut vedeta. 

Sursă foto: Profimedia, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni