• PRO TV
  • FOTO Tzancă Uraganu radiază de fericire! Iubita lui, Alina Marymar, a născut: „Alături de puiul meu”

FOTO Tzancă Uraganu radiază de fericire! Iubita lui, Alina Marymar, a născut: „Alături de puiul meu”

FOTO Tzancă Uraganu radiază de fericire! Iubita lui, Alina Marymar, a născut: „Alături de puiul meu”

Fericire fără margini pentru Tzanca Uraganu! Iubita lui, Alina Marymar, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, iar vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe rețelele de socializare! Iată cum s-a filmat vedeta la scurt timp după ce a născut

Are o carieră de invidiat și milioane de fani care îl urmăresc și îi ascultă muzica, iar acum i s-a născut încă un copil. Este clar că Tzancă Uraganu are toate motivele pentru a se declara un bărbat împlinit, mai ales că iubita sa, Alina Marymar, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. 

Cântărețul de muzică de petrecere mai are doi copii din relația cu fosta sa parteneră, Lambada, mai exact o fetiță și un băiețel, iar acum îl poate strânge în brațe și pe cel de-al treilea. Alina Marymar a dat de veste pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat un clip video în care se poate observa că starea în care se află este una foarte bună (Vezi imaginile în galeria de mai sus).

Alături de videoclip, bruneta a scris și un mesaj emoționant pentru cei care o urmăresc în mediul online: „A doua zi alături de puiul meu”.

Deși până acum nu a oferit nicio declarație, cu siguranță artistul este copleșit de fericire.
 

Alina Marymar, replică acidă pentru femeile care o critică

În timpul sarcinii, iubita lui Tzancă Uraganu s-a aflat în centrul unor discuții aprinse pe rețelele de socializare. Alina Marymar le-a dat peste nas haterilor care au afirmat că nu este naturală și le-a transmis un mesaj tranșant.

„Las fix amintirea asta pentru toate ruptele și ascunsele astea corecte. Cum să nu fiți supărate pe mine... când eu am arătat așa de când sunt eu... și naturală”, a scris la vremea respectivă Alina Marymar.

Sursă foto: Arhivă/Instagram

Vezi și:Tzancă Uraganu, spui tot sau îți ia gura foc?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni