• PRO TV
  • Georgiana Lobonț este însărcinată! Cum au reacționat copiii artistei când au aflat vestea cea mare

Georgiana Lobonț este însărcinată! Cum au reacționat copiii artistei când au aflat vestea cea mare

Georgiana Lobonț este însărcinată! Cum au reacționat copiii artistei când au aflat vestea cea mare

Cântăreața este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată! Iată cum le-a dat vestea copiilor săi și care au fost reacțiile lor!

Georgiana Lobonț, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, a aflat recent că este însărcinată, iar vestea i-a bucurat atât pe fani, cât și pe cei apropiați ei. 

Aflată departe de casă, pentru că în această perioadă trebuie să susțină mai multe concerte în țară, vedeta și-a sunat copiii prin videocall pentru a le da vestea cea mare, iar mai apoi a povestit tuturor cum au reacționat aceștia. „Trebuie să vă zic ceva”, au fost primele cuvinte spuse de artista care se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. 

Soțul vedetei, Rareș Ciciovan, s-a emoționat până la lacrimi când a aflat vestea cea mare!

„Trebuie să vă zic ceva la amândoi. O să mai avem un bebe, am un bebe în burtică. Așa ați zis, că vreți bebe. Cine are grijă de el? E aici, în burtică”, a mărturisit solista pe Instagram. „Vreau să văd burtica”, a spus, mai apoi, fiul vedetei în filmare.

Georgiana Lobonț ține cont de propriul său instinct și spune că bebelușul pe care îl poartă în pântece este băiat, așa că a ales deja și numele pentru el. 

„Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca. Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred”, a mai spus ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Arhivă/ Instagarm

Vezi și: Georgiana Lobonț & Mălina Avasiloaie - Lume, lume

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni