• PRO TV
  • Lil Pump și-a scos bijuteriile și adidașii înainte de a sări în public, la Neversea

Lil Pump și-a scos bijuteriile și adidașii înainte de a sări în public, la Neversea

Lil Pump și-a scos bijuteriile și adidașii înainte de a sări în public, la Neversea

Artistul internațional Lil Pump a venit, în premieră în România, la festivalul de la malul mării - Neversea. Cântărețul s-a simțit extrem de bine la noi în țară, s-a bucurat de admirația publicului larg și a făcut o atmosferă grozavă!

Lil Pump a făcut show pe scena de la Neversea! Acesta a dansat, s-a distrat de minune și a interacționat excelent cu publicul. Mulți oameni, atât din România, cât și din alte țări, și-au achiziționat bilete la festival și s-au bucurat să își vadă idolul în carne și oase. 

Se pare că artistul internațional s-a simțit atât de bine pe scena de la Neversea încât a simțit să sară în public, așa cum a făcut și 6ix9ine la Beach Please în urmă cu doar câteva luni. Dacă la acel moment fanii i-au luat accesoriile rapperului și le-au vândut pe internet, Lil Pump a fost mai precaut și și-a scos toate bijuteriile și adidașii înainte de a lua contact direct cu oamenii care îl admiră. 
 

@neversea.festival

A fost cel mai crazy show ????

♬ original sound - Neversea Festival



Aruncarea lui Lil Pump în public nu a fost cea mai norocoasă. Artistul a aterizat foarte aproape de gardul care delimita scena de public, căzând pe jos. Fanii s-au înghesuit să îl ridice sau să îl atingă, chiar dacă nu au reușit să îl prindă pe brațe, așa cum probabil și-ar fi dorit cântărețul.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Pump (@lilpump)


După ce imaginile s-au viralizat în mediul online, oamenii au umplut secțiunea de comentarii: „Și-a făcut temele despre România” // „Dacă și-a dat jos bijuteriile, nu l-a prins nimeni” // „A vorbit cu 6ix9ine înainte sa ajungă in România și înainte sa se arunce de pe scena” // „Știa deja ce îl așteaptă” // „A știut el ceva” 

Sursă foto: Captură ecran/TikTok, Lil Pump/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni