• PRO TV
  • Blaze e tată de fată! Fostul concurent de la Survivor România 2022 a publicat o fotografie adorabilă cu bebelușul

Blaze e tată de fată! Fostul concurent de la Survivor România 2022 a publicat o fotografie adorabilă cu bebelușul

Blaze e tată de fată! Fostul concurent de la Survivor România 2022 a publicat o fotografie adorabilă cu bebelușul

Blaze trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Fostul concurent de la Survivor România 2022 a devenit tată și a publicat primele imagini cu bebelușul în brațe. 

Tânărul de 27 de ani s-a născut în Nigeria, în orașul Portharcourt, într-o familie cu mulți copii. Copilăria fostului concurent de la Survivor nu a fost deloc una ușoară, iar acest lucru l-a făcut să-și părăsească țara natală și să caute un loc mai bun pentru a-și întemeia o familie. Așa a ajuns în România, unde a cunoscut-o pe Izabela, actuala soție. 

Blaze a primit inițial o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța, pe care a și finalizat-o. Ulterior, tânărul a venit în București pentru a urma și un masterat, însă după 4 ani de inginerie, a ales cu totul alt drum. El a pornit camera de filmat și a început să posteze videoclipuri pe rețelele de socializare, devenind vlogger.

Blaze a participat la mai multe emisiuni TV, printre care și la una matrimonială, unde s-a îndrăgostit de Izabela. Cei doi au făcut cununia civilă la doar câteva luni după finalizarea show-ului, iar acum sunt în culmea fericirii pentru că au devenit părinți. Recent, Blaze a publicat o fotografie adorabilă cu fiica lui de doar câteva săptămâni. (vezi mai multe în galeria foto de mai sus)



„Wow, ce poză faină!Ce frumoasă este micuța!Se vede că ești foarte fericit!Să-ți umple viața cu multe bucurii!”, „Un pui mic de îngeraș cum stă pe pieptul tău! Multă sănătate și îmbrățișări comorilor din viața ta!”, „E foarte frumoasă! Un mix perfect între voi doi! Să fie sănătoasă și norocoasă! Și voi de asemenea!”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor. 

Sursă foto: Instagram/ Blaze
Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni