• PRO TV
  • Carmen de la Sălciua și-a făcut o nouă schimbare de look: „Să vedeți care va fi rezultatul final”

Carmen de la Sălciua și-a făcut o nouă schimbare de look: „Să vedeți care va fi rezultatul final”

Carmen de la Sălciua și-a făcut o nouă schimbare de look: „Să vedeți care va fi rezultatul final”

Carmen de la Sălciua și-a anunțat prietenii din online că urmează să facă o nouă schimbare de look. Este bine cunoscut faptul că artista este adepta schimbărilor radicale, nu de puține ori și-a anunțat fanii că urmează să-și schimbe culoarea părului sau că își face mici modificări la nivelul feței. Dis-de-dimineață, interpreta de muzică de petrecere s-a urcat în mașină și a dat o fugă până la prietena ei Andreea Susan, cea care se ocupă de sprâncenele ei de ani buni, pentru o schimbare radicală.

Cum a apărut Carmen de la Sălciua în mediul online

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară, pe lângă talentul cu care încântă oamenii, artista este și foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. 

Interpreta de muzică de petrecere este adepta schimbărilor radicale de look, drept dovadă, dis-de-dimineață, artista s-a urcat în mașină și a dat o fugă la buna ei prietenă Andreea Susan, cea care se ocupă de forma sprâncenelor ei, pentru a-i face o schimbare radicală. Artista și-a anunțat fanii că urmează să-și schimbe forma sprâncenelor și i-a îndemnat să rămână aproape pentru rezultatul final.

”Bună dimineața, astăzi m-am trezit cu chef de făcut lucruri și merg la Andreea Susan, prietena mea și cea care se ocupă de sprâncenele mele de ani buni, pentru că vreau să-mi schimb forma lor. Rămâneți cu mine pe story  ca să vedeți care va fi rezultatul final”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua, pe story.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni