• PRO TV
  • Dana Roba, imagini șocante cu piciorul ei. Vedeta a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Dana Roba, imagini șocante cu piciorul ei. Vedeta a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Dana Roba, imagini șocante cu piciorul ei. Vedeta a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Dana Roba se află din nou pe mâinile medicilor, după ce în urmă cu aproximativ o lună, aceasta a fost operată pe creier timp de 9 ore din cauza violențelor la care a fost supusă de soțul ei. Vedeta a primit acordul doctorilor pentru a se recupera în propria ei locuință, însă cu condiția de a se prezenta de fiecare dată la controalele și intervențiile necesare pentru a se întoarce la o viață normală. 

Dana Roba s-a zbătut între viață și moarte în urmă cu o lună, după ce soțul ei a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap. Aceasta se află acum în afara oricărui pericol, însă în continuare trebuie să se prezinte la spital, pentru ca medicii să se asigure că însănătoșirea decurge conform planului.

În cursul zilei de vineri, 7 iulie 2023, Dana Roba a mers la spital cu o nouă problemă. Picioarele vedetei sunt umflate și pline de răni provocate de soțul ei, cu ciocanul. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE)

„Astăzi, medicii de la Spitalul Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Este foarte umflat. Când mă internasem, avusesem o vănătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a scris Dana pe Instagram.

Din fericire, Dana Roba a reușit să scape cu viață din acest incident terifiant, iar acum încearcă să depășească momentul. „Mă refac ușor, ușor. Nu sunt atât de bine în perioada aceasta, îmi este greu, tare”, a declarat aceasta.

Pe lângă loviturile de pe picioare și cap, Dana Roba mai are o problemă: ambele mâini le are în ghips, motiv pentru care nu poate machia. 

Sursă foto: Dana Roba/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni