• PRO TV
  • Adelina și Cristi Chivu au aniversat 15 ani de căsnicie! Imagini rare cu cei doi: „Sunteți adorabili împreună”

Adelina și Cristi Chivu au aniversat 15 ani de căsnicie! Imagini rare cu cei doi: „Sunteți adorabili împreună”

Adelina și Cristi Chivu au aniversat 15 ani de căsnicie! Imagini rare cu cei doi: „Sunteți adorabili împreună”

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbizul autohton. Recent, au aniversat 15 ani de căsnicie, iar fosta prezentatoare le-a făcut o surpriză urmăritorilor și a postat o fotografie din vacanță alături de fostul căpitan al naționalei de fotbal. 

La 6 iulie 2008, Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit religios la Palatul Știrbey din Buftea. Evenimentul a fost unul grandios, iar îndrăgostiții au petrecut atunci până în zori alături de familie și prieteni apropiați. Despre relația cu Adelina, Cristi a mărturisit că este „construită pe încredere, prietenie și dragoste”. 

Cu prilejul aniversării a 15 ani de mariaj, Adelina a postat o fotografie adorabilă cu soțul ei. Superba brunetă radiază de fericire în brațele lui Cristian Chivu. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Chivu (@adechivu)

„Sunteți adorabili împreună”, „Felicitări și mulți ani fericiți împreună!”, „O familie super frumoasă!”, „2 frumoși! Țineți-o tot așa!”, „La mulți ani la fel de magici!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți pe pagina de Instagram a Adelinei. 

Adelina și Cristi Chivu trăiesc în Italia și au împreunăm două fete superbe: Natalia (14 ani) și Anastasia (12 ani). 

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu câțiva ani pentru emisiunea „Vorbește lumea”, Cristian Chivu și-a lăudat partenera de viață. „Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă”, a declarat atunci fostul fotbalist.  

La rândul ei, Adelina îi face declarații de dragoste ori de câte ori are ocazia. Invitată în emisiunea „La Măruță”, fosta prezentatoare a vorbit despre începutul relației cu Cristi, dar și despre fiicele sale.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar...Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul”, a povestit Adelina Chivu.

Fotografii: Instagram Adelina Chivu/ Cristian Chivu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni