• PRO TV
  • Dintr-o parte rochie de seară, din cealaltă parte costum de baie! Ținuta inedită cu care Heidi Klum a făcut furori la Paris

Dintr-o parte rochie de seară, din cealaltă parte costum de baie! Ținuta inedită cu care Heidi Klum a făcut furori la Paris

Dintr-o parte rochie de seară, din cealaltă parte costum de baie! Ținuta inedită cu care Heidi Klum a făcut furori la Paris

Doar Heidi Klum putea să facă senzație cu o așa rochie la Săptămâna Modei de la Paris. La 50 de ani și cu patru nașteri la activ, vedeta a demonstrat că își merită cu prisosință titulatura de supermodel. 

Heidi Klum a participat la prezentarea de modă organizată de Jean Paul Gaultier la Paris. Designerul de modă francez și-a prezentat colecția toamnă/iarnă 2023-2024, iar Heidi a făcut furori cu ținuta aleasă. 

Supermodelul a îmbrăcat o ținută inedită, creație a brandului de lux. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


„Jean Paul Gaultier mi-a spus: >”
, a scris Heidi în dreptul unui filmuleț postat pe Instagram. 

În funcție de unghiul din care o priveai, Heidi părea că poartă fie o rochie de seară vaporoasă, din voal negru, fie un costum de baie albastru, în două piese.

Vedeta și-a etalat picioarele tonifiate și abdomenul plat, iar fotografii au realizat câteva cadre spectaculoase. Heidi și-a accesorizat rochia cu o pereche de sandale negre, ochealari de soare și un set de bijuterii lanț-inel cu pietre albastre. 

Heidi l-a avut alături și pe soțul ei, Tom Kaulitz. Cei doi sunt căsătoriți din 2019, dar par la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Supermodelul are patru copii: Helen, Lou Samuel, Johan și Henry. Trei dintre ei sunt din căsnicia modelulul german cu artistul Seal, iar Helen s-a născut în urma relației cu Flavio Briatore. Seal a adoptat-o oficial și a crescut-o ca pe propria fiică. Heidi Klum și Seal au fost căsătoriţi în perioada 2005 – 2014. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni