• PRO TV
  • Hulk Hogan, complet schimbat după ce a renunțat la alcool și a slăbit 20 kg

Hulk Hogan, complet schimbat după ce a renunțat la alcool și a slăbit 20 kg

Hulk Hogan, complet schimbat după ce a renunțat la alcool și a slăbit 20 kg

A avut probleme de sănătate la începutul anului, însă acum s-a reinventat. La 69 de ani, Hulk Hogan a avut puterea să facă importante schimbări în viața lui. 

Hulk Hogan s-a confesat recent în legătură cu noul stil de viață pe care l-a adoptat. Dacă la începutul anului apăruseră informații că a paralizat de la brâu în jos, celebrul luptător WWE a decis să se reinventeze adoptând obiceiuri sănătoase. A dat jos 20 de kilograme și a renunțat la alcool, definitiv.

Starul WWE a recunoscut că i-a fost greu să renunțe la vechile obiceiuri, însă trebuia să o facă pentru a rămâne în viață.

Nu mai beau alcool deloc, de vreo șase luni. Chiar nu mai beau, nu mai iau Tylenol, nu fac nimic în afară de a bea apă”, a spus Hulk Hogan într-un interviu acordat Men's Health.

Wrestlerul, care va împlini 70 de ani în luna august, a dezvăluit că o serie de complicații medicale pe care le-a suferit recent l-au determinat să fie mai atent la stilul de viață. 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arată acum Hulk Hogan!




Cum l-a afectat wrestlingul pe Hulk Hogan

După 40 de ani de lupte în ring, Hulk Hogan s-a ales cu oase fracturate, întinderi musculare și operații peste operații la coloana vertebrală.

Am avut mai multe operații la genunchi, iar apoi, după ce am luptat aproape 40 de ani, corpul meu a cedat. Am început cu o operație la spate, dar s-a transformat în 10 operații la spate. Ambii genunchi trebuiau înlocuiți. Ambele șolduri au fost înlocuite. Câteva intervenții chirurgicale la față, pentru că mi s-au rupt priza orbitală de câteva ori. Și au ajuns să fie 25 sau 26 de operații, sau chiar mai multe, într-o perioadă de 10-12 ani”, a mai spus Hogan.

Hulk Hogan a fost căsătorit 23 de ani cu modelul Linda Claridge, de care a divorțat în 2009. În perioada 2020-2021, Hogan a fost căsătorit cu Jennifer McDaniel, de meserie makeup artist.

Fotografii: Men's Health YouTube/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni