• PRO TV
  • Alina Sorescu, condiționată după divorțul de Alex Ciucu! Ce regulă trebuie să respecte când merge cu fetele în vacanță

Alina Sorescu, condiționată după divorțul de Alex Ciucu! Ce regulă trebuie să respecte când merge cu fetele în vacanță

Alina Sorescu, condiționată după divorțul de Alex Ciucu! Ce regulă trebuie să respecte când merge cu fetele în vacanță

Alina Sorescu și Alex Ciucu au trecut printr-un divorț tumultuos, după ce în urmă cu un an, artista și celebrul designer au decis să se separe. La acel moment, Alina Sorescu a părăsit căminul conjugal alături de cele două fiice, lucru care l-a sos și mai tare din sărite pe Alexandru Ciucu, care a cerut custodie exclusivă. Se pare că cei doi au ajuns la gânduri mai bune, iar judecătorii au decis ca aceștia să împartă custodia celor două fete. Odată cu această decizie, atât artista, cât și fostul ei soț sunt nevoiți să respecte o condiție importantă cu privire la cei doi copii pe care îi au împreună.

Ce condiție trebuie să respecte Alina Sorescu, după divorțul de Alex Ciucu, în privința fetelor. Magistrații au decis!

După luni de zile în care au ținut primele pagini ale tabloidelor cu scandalul divorțului, Alina Sorescu și Alex Ciucu au ajuns la un consens. După ce artista a făcut apel în instanță, s-a decis ca fetele să locuiască o săptămână la tatăl lor și alta la mamă.

Pentru că nu s-a găsit o altă soluție, având în vedere situația lor, cei doi trebuie să respecte regula impusă prin instanță. Mai precis, fiecare trebuie să respecte regula celor șapte zile, astfel, Alina Sorescu nu poate pleca cu fetele într-o vacanță mai lungă de șapte zile. Artista a declarat, recent, că va opta pentru vacanțe mai scurte, pentru a nu încălca măsura impusă de magistrați.
„Având în vedere că s-a decis ca fetițele să locuiască o săptămână la mamă, o săptămână la tată, e mai complicat să ne facem planuri pe termen lung. Așa că vom avea plecări mai scurte și mai dese în limita celor 7 zile, pe care trebuie să le petreacă la fiecare dintre părinți. Nu am discutat despre asta deocamdată (n.r. dacă sunt obligate să rămână în țară)”, a spus artista, pentru Playtech.

Sursă foto: Instagram/ Arhivă

VEZI ȘI VIDEO



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni