• PRO TV
  • OceanGate suspendă toate excursiile în adâncuri după tragedia de pe Titan

OceanGate suspendă toate excursiile în adâncuri după tragedia de pe Titan

OceanGate suspendă toate excursiile în adâncuri după tragedia de pe Titan

Reprezentanții companiei de explorări marine OceanGate au anunțat suspendarea tututor expedițiilor în adâncuri, ca urmare a „imploziei catastrofale” care a răpus viețile a 5 oameni în submersibilul Titan.

OceanGate nu va mai opera misiuni în adâncuri, către epava pachebotului Titanic, informație care se regăsește pe site-ul companiei fondate de Stockton Rush. Cu toate acestea, website-ul încă găzduiește informații despre expediții programate în 2024, care se bat cap în cap cu anunțul suspendării operațiunilor.

Este sigurul anunț făcut de reprezentanții companiei din 22 iunie încoace, dată la care aceștia anunțau că nu mai au speranțe să-i găsească în viață pe pasagerii de pe Titan.

Acum credem că CEO-ul nostru Stockton Rush, Shahzada Dawood și fiul său Suleman Dawood, Hamish Harding și Paul-Henri Nargeolet, s-au pierdut, din păcate.

Acești bărbați erau adevărați exploratori care împărtășeau un spirit distinct de aventură și o pasiune profundă pentru explorarea și protejarea oceanelor lumii. Inimile noastre sunt alături de aceste cinci suflete și de fiecare membru al familiilor lor în această perioadă tragică”, scriau aceștia pe rețelele sociale.

OceanGate a organizat zeci de excursii turistice spre Titanic, însă cea din luna iunie a avut un final tragic. Cei 5 pasageri aflați la bordul submersibilului Titan au murit pe loc în urma unei „implozii catastrofale”, au anunțat specialiștii implicați în căutarea vasului.

Resturi ale submersibilului Titan au fost recuperate de pe fundul oceanului și aduse la mal, în Canada. Din păcate, trupurile celor dispăruți nu au putut fi găsite.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni