• PRO TV
  • Cum se îmbracă Alexandra Stan la repetițiile cu dansatorii! Ținuta ei a atras toate privirile

Cum se îmbracă Alexandra Stan la repetițiile cu dansatorii! Ținuta ei a atras toate privirile

Cum se îmbracă Alexandra Stan la repetițiile cu dansatorii! Ținuta ei a atras toate privirile

Alexandra Stan și-a obișnuit deja fanii cu ținutele ei, demne de shooting-urile de modă. De cele mai multe ori, vedeta optează pentru culori stridente sau fosforescente, care ies imediat în evidență. Totuși, atunci când merge la sala de fitness sau la repetiții, aceasta alege să poarte outfit-uri discrete.

Alexandra Stan a întors toate privirile, după ce a ieșit din casă îmbrăcată într-un trening alb, format din două piese: o bustieră care îi lăsa la vedere abdomenul bine lucrat la sală și o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță. Ținuta nu a fost gândită pentru o simplă ieșire în oraș, ci pentru o repetiție alături de dansatorii artistei. 

Ajunsă în sala de repetiții, Alexandra Stan și-a schimbat pantalonii albi cu o pereche de colanți, care îi scoteau în evidență formele. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI). Mai mult decât atât, vedeta a dat play melodiei sale celebre „Lollipop”, lansată în anul 2011. 

După ce și-a creat mediul propice pentru a repeta dansurile alături de membrii trupei sale, Alexandra Stan a realizat că și-a uitat adidașii de sală acasă. Astfel, ea a fost nevoită să își repete coregrafiile în șosete. 

„Am uitat să-mi iau adidașii și azi am dansat în șosete”, a spus ea pe InstaStory. 

Sursă foto: Alexandra Stan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni