• PRO TV
  • Adele, reacție neașteptată la un concert după ce fanii au aruncat cu obiecte în mai mulți artiști pe scenă: "V-aș omori"

Adele, reacție neașteptată la un concert după ce fanii au aruncat cu obiecte în mai mulți artiști pe scenă: "V-aș omori"

Adele, reacție neașteptată la un concert după ce fanii au aruncat cu obiecte în mai mulți artiști pe scenă: "V-aș omori"

Adele a luat măsuri după ce s-au petrecut mai multe incidente la diferite concerte, când fanii au început să arunce cu obiecte în muzicieni. Astfel, cântăreața a ținut să-i avertizeze pe oamenii prezenți la concertul ei din Las Vegas" ca nu cumva să le treacă prin gând să facă acest gest, spunandu-le "v-aș omorî".

Adele a răbufnit după ce mai mulți artiști au suferit accidentări pe scenă din partea fanilor, care au aruncat cu obiecte în aceștia. Pentru a se asigura că nu i se va întâmplă acest lucru și pentru a da o lecție oamenilor, cântăreața britanica a apărut pe scenă, la concertul său din Las Vegas, cu un pistol din plastic, încărcat cu un tricou, pe care l-a impuscat spre public.

"Aţi observat cum oamenii cam uită de etichetă la spectacole? Aruncă mizerii pe scenă, i-aţi văzut?", a întreba ea. "Vă provoc! Te provoc să arunci cu ceva în mine şi te omor", a spus aceasta în timp ce flutura pistolul de plastic.

După ce a aruncat cu un tricou în mulţime, ea a glumit: "Nu mai aruncaţi cu lucruri în artist... Aceşti oameni şi-au pierdut minţile", potrivit TMZ.com.

Reacția artistei vine după ce artiști precum Bebe Rexha sau Pink s-au confruntat cu situații neașteptate la propriul concert, când fanii au aruncat cu obiecte în aceștia. Bebe Rexha a fost lovita cu un telefon în ochi, de către un fan, alegându-se cu trei copci și un ochi vânăt, iar Pink a fost luată prin surprindere de un fan, când acesta a aruncat cu cenușa mamei sale pe scenă.

Sursă foto: Instagram, Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni