• PRO TV
  • Dana Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost mutilată de soț

Dana Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost mutilată de soț

Dana Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate după ce a fost mutilată de soț

Dana Roba trece prin momente grele. La scurt timp după ce a fost externată din spital, specialista în machiaj a dezvăluit că trebuie să ajungă din nou la medic.

Chinul Danei Roba nu a luat sfârșit, chiar dacă a ajuns acasă. Makeup artista s-a confesat pe Instagram că suferă de fiecare dată când se privește în oglindă, deoarece vede mereu urmele dureroase ale violenței soțului ei, Daniel Balaciu. 

Am vrut să mă duc la manichiură-pedichiură, ca să mai ies din starea asta de neputință, fiindcă nu-mi este tot una să mă uit în oglindă și să mă văd fără păr și cu aceste crăpături în frunte”, a spus ea într-un insta story.

Tot acolo, Dana Roba le-a mărturisit celor care o urmăresc online că are noi probleme de sănătate care necesită atenția medicilor.

Piciorul meu drept este într-o stare destul de gravă, pentru că mă doare de vreo trei zile foarte tare”, a spus Dana Roba, precizând că medicii vor stabili azi dacă e cazul să-l pună în ghips.

Mai mult, ea a dat detalii despre operațiile pe care urmează să le facă în perioada următoare.

Degetele de la mâna dreaptă sunt rupte, urmează să fiu operată, iar la stânga mai am de stat câteva săptămâni cu ea în ghips. În toamnă voi avea și operațiile de reconstrucția feței și a nasului cu care nu mai pot respira decât 10%”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Întoarsă acasă, Dana Roba și-a revăzut fetele, care au fost martore ale suferinței ei. Recent, Dana a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre soțul ei, care a atacat-o nemilos cu un ciocan.

Daniel Balaciu i-a dat replica, precizând că a fost provocat. Declarațiile sale halucinante au șocat-o pe femeie.

Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat”, a spus Daniel Balaciu într-un interviu.

Dana Roba, încrezătoare că se va face bine

În ciuda suferinței sale, Dana Roba își pune speranțele în Divinitate că se va face bine. De dragul ei și al fetelor sale.

Este foarte greu, dar Dumnezeu îmi dă putere să trec peste și, cu siguranță, el mă va vindeca total. Mi-am pus încrederea doar în El. Dacă El nu a îngăduit să mor sau dacă El nu a îngăduit să rămân într-un scaun cu rotile... pentru mine este foarte mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru viața mea”, a mai spus Dana Roba.

Între timp, prietenele și clientele ei au început să strângă bani online pentru a o ajuta pe Dana Roba să treacă peste suferință. Din cauza rănilor pe care le-a suferit, ea nu poate să muncească, deci nici să aibă venituri.

Fotografii: Instagram Dana Roba

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni