• PRO TV
  • Ce tarife are Bia Khalifa pentru postările de pe Instagram: „Dacă ai banii pregătiți...”

Ce tarife are Bia Khalifa pentru postările de pe Instagram: „Dacă ai banii pregătiți...”

Ce tarife are Bia Khalifa pentru postările de pe Instagram: „Dacă ai banii pregătiți...”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc atât din cauza modului direct de exprimare pe care îl folosește indiferent de situație, cât și din cauza aparițiilor incendiare pe care le are pe rețelele de socializare. 

Bia Khalifa nu ține cont de nimic atunci când își dorește să se promoveze sau să câștige noi venituri. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se afișează constant în ipostaze indecente, atât pe Instagram, cât și pe contul ei de OnlyFans. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CE IMAGINI POSTEAZĂ VEDETA)

Dacă pe OnlyFans internauții trebuie să plătească 6 dolari pentru a-i vedea conținutul exclusivist și videoclipurile indecente, pe Instagram lucrurile stau cu totul altfel. Aici, firmele trebuie să se conformeze câtorva tarife standard, impuse de blondină. Astfel, pentru o postare de Feed aceasta cere 100 de euro, în timp ce pentru un Story cu Swipe up, cere nici mai mult, nici mai puțin de 50 de euro.

”Promovare pe Story/ Da. If you have the cash ready (n.r.: Dacă ai banii pregătiți) ?/ Story cu Swipe Up – 50 €/ Postare pe feed – 100 €/ Postare+ Story cu Swipe Up – 130 € ”, a scris aceasta pe conturile de socializare.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni