• PRO TV
  • Gafă la Wimbledon! Roger Federer a încălcat protocolul regal și a pus-o pe Kate Middleton într-o situație stânjenitoare

Gafă la Wimbledon! Roger Federer a încălcat protocolul regal și a pus-o pe Kate Middleton într-o situație stânjenitoare

Gafă la Wimbledon! Roger Federer a încălcat protocolul regal și a pus-o pe Kate Middleton într-o situație stânjenitoare

Legendarul Roger Federer, proaspăt „pensionat”, și-a făcut apariția la Wimbledon, acolo unde a urmărit meciul dintre Elena Rybakina și Shelby Rogers. Fostul lider mondial a fost invitat în loja regală, acolo unde a avut o companie selectă. 

Elvețianul a stat alături de Kate Middleton, prințesa de Wales. Roger Federer a fost însoțit și de soția sa, Mirka Federer. Îmbrăcat la patru ace, Federer a avut parte de un moment emoționant, după ce spectatorii din tribune l-au aplaudat îndelung. 

Roger Federer este un apropiat al familiei regale și este bun prieten cu Pippa, sora lui Kate Middleton. Mai mult, sportivul este și cel care l-a învățat pe prințul George, fiul cel mare al lui Kate, să joace tenis. 

Imediat după partida de la Wimbledon, jurnaliștii din Regatul Unit au scris că Federer a făcut o gafă în loja regală. Protocolul regal prevede ca membrii familiei regale să nu fie atinși decât în momentul în care îți întind mâna pentru salut. 

Atunci când a întâlnit-o pe Kate, acesta a atins-o pe spate și s-a aplecat ca și cum ar fi vrut s-o îmbrățișeze. Kate a făcut un pas înapoi și, fără să scoată un cuvânt, a dat politicos din cap și a lăsat să se înțeleagă că acest lucru este nepotrivit. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)



Daily Star scrie că deși prințesa a fost pusă preț de câteva secunde într-o postură stânjenitoare, cei doi au râs apoi cu poftă, au schimbat impresii și s-au bucurat de partida de tenis de la Wimbledon. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni