• PRO TV
  • Britney Spears a sărbătorit Ziua Americii cu un dans provocator! Clipul a adunat aproape 8 milioane de vizualizări

Britney Spears a sărbătorit Ziua Americii cu un dans provocator! Clipul a adunat aproape 8 milioane de vizualizări

Britney Spears a sărbătorit Ziua Americii cu un dans provocator! Clipul a adunat aproape 8 milioane de vizualizări

Britney Spears a sărbătorit Ziua Americii în stilul caracteristic! Mai exact, s-a filmat dansând lasciv într-o ținută sumară. Artista și-a luat un top scurt, o pereche de bikini minusculi și cizme albe cu toc. 

Vedeta are peste 42 de milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Cei mai mulți dintre ei sunt terifiați de clipurile postate de Britney, tocmai de aceea vedeta și-a dezactivat comentariile. 

Artista s-a filmat în livingul ei uriaș și și-a etalat mișcările de dans pe melodia lui Carlos Santana -  „Maria, Maria”. Clipul postat de Britney Spears pe contul de Instagram a adunat aproape 8 milioane de vizualizări. 

Recent, familia artistei ar fi declarat că se teme pentru viața lui Britney și că aceasta ar fi început să consume substanțe interzise. 

În cadrul unui interviu pentru Daily Mail, Kevin Federline, fostul soț al artistei și Jamie Spears, tatăl ei, au dezvăluit că aceasta ar putea avea parte de un sfârșit devastator. 

Mă tem că ia metamfetamină, m-am rugat ca cineva să facă public acest lucru și să se trezească. Este înspăimântător (...). Ea este mama băieților mei (...). De fiecare dată când sună telefonul, mă tem că vor fi vești devastatoare”, ar fi declarat fostul soț al vedetei pop pentru sursa menționată mai sus. 

Jamie Spears a mărturisit, de asemenea, că „Britney ar putea muri ca Amy”, făcând referire la celebra Amy Winehouse care s-a stins din viață în anul 2011.

Declarațiile făcute de fostul soț ar fi ajuns și la urechile lui Britney Spears. Artista a fost devastată și a postat un mesaj pe contul de Instagram în care i-a acuzat pe cei doi că mint. 

„Să vorbiți în acest fel despre mine pur și simplu îmi sfâșie inima”, a scris atunci cântăreața.

Fotografii: Getty Images/ Instagram 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni