• PRO TV
  • Ce mai face Gigel Frone, de la "Românii au talent" și cu ce se ocupă acum 

Ce mai face Gigel Frone, de la "Românii au talent" și cu ce se ocupă acum 

Ce mai face Gigel Frone, de la "Românii au talent" și cu ce se ocupă acum 

Acum mai bine de 11 ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" prin originalitate, curaj și show-ul pe care îl face.     

Ulterior, a avut apariții La Măruță și chiar în serialul Las Fierbinți, iar mulți organizatori de evenimente l-au chemat să facă show-uri. Tariful lui e unul negociabil și e mereu deschis la oferte noi. În mod foarte surprinzător, are proiecte cinematografice și spune că are planuri și în domeniul business - mai precis evenimente pentru afaceriști și viitori afaceriști. 
 
Vezi poze Gigel Frone cu în Galeria Foto 
 
Pentru protv.ro, Gigel Frone a povestit despre viața lui de acum, din iulie 2023:
 
"Eu mai cânt, dar nu mai am spectacole. Astept, pe 14 iulie o sa filmez in parc niste scene de film pentru productia mea , "Viata dubla", este un film epoca-mister dar si despre epoca modernă. Pe 6 octombrie vreau să fac un eveniment la Hotel Capitol, am luat deja salonul de acolo, o sa am un proiect unde o sa tin un discurs despre cum se lanseaza firme, despre cei care vor sa isi lanseze proiecte. O sa mai fie muzica usoara, o sa fie si o prezentare de modă. Asta vreau să fac."
 
În prezent, Gigel locuiește la un hotel din zona Militari a capitalei, e deschis să meargă la cât mai multe concerte și spune că se întreține inclusiv din spectacole. Cântă de câte ori are ocazia și, din senin, i-a făcut o dedicație inclusiv autoarei acestui articol:
 
"Când te-am cunscut Crintinnaaaaaaa/ Aveau părul pân' la brâu..."

Vezi poze Gigel Frone cu în Galeria Foto 

Vezi și VIDEO: 

Foto: Facebook Tudorel Popa / Pro Tv 







Foto: Gigel Frone Facebook 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni