• PRO TV
  • Într-un bikini electrizant, pe un scuter acvatic. Modul inedit prin care Elena Gheorghe lansează o invitație la mare

Într-un bikini electrizant, pe un scuter acvatic. Modul inedit prin care Elena Gheorghe lansează o invitație la mare

Într-un bikini electrizant, pe un scuter acvatic. Modul inedit prin care Elena Gheorghe lansează o invitație la mare

Elena Gheorghe are o vară plină de evenimente, dar reușește să-și încarce bateriile când vine la mare. Cântăreața, cu origine aromână din partea tatălui, este o apariție încântătoare când pozează în costum de baie. 

Recent, Elena Gheorghe a pozat pe un scuter acvatic, purtând un costum de baie de culoare verde deschis. Vedeta a lansat o invitație pentru prietenii ei, dar și pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale. „Hai la mareeeeeee!”, a scris ea în dreptul imaginilor. 

„Iulie e luna mea, m-am născut, m-am căsătorit, am devenit mamă. Toate în luna Iulie”, a mai scris vedeta pe contul de socializare. 

(vezi mai multe în galeria foto)

Citește și: Ce dietă a adoptat Elena Gheorghe ca să se mențină la 50 de kilograme

„O frumoasă și o superbă”, „Frumusețe sexy. Minunăție”, „Ești foarte frumoasă”, O scumpică, „Splendidă”, Frumos costum de baie”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Elena Gheorghe se poate mândri cu un corp tonifiat și cu o un ten strălucitor și neted. Cântăreața a mărturisit într-un interviu care este ritualul ei, care o ajută să fie plină de energie și să-și mențină greutatea. 

„Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu. Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afectiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic. Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată. S-a constatat că vindecă acneea, reduce balonarea, ajută la menținerea greutății și a unui sistem digestiv sănătos și, mai mult decât atât, este un adjuvant  în tratarea eczemelor și pzoriazisului. Ziua mea începe, invariabil, cu poțiunea' despre care v-am povestit”, a povestit ea pentru VIVA.


Sursă foto: Facebook/ Elena Gheorghe

Vezi și: Francisca și TJ Miles, răsfăț în cuplu


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni