• PRO TV
  • Ce spun socrii Danei Roba despre incidentul îngrozitor prin care a trecut vedeta: „Este foarte nervoasă!”

Ce spun socrii Danei Roba despre incidentul îngrozitor prin care a trecut vedeta: „Este foarte nervoasă!”

Ce spun socrii Danei Roba despre incidentul îngrozitor prin care a trecut vedeta: „Este foarte nervoasă!”

Dana Roba a trecut prin clipe cumplite în urmă cu o lună, atunci când soțul ei a bătut-o cu bestialitate în propria locuință. Vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața, însă ca printr-un miracol a supraviețuit, iar acum se află acasă, alături de fiicele sale. Invitată într-o emisiune TV, make-up artista a intrat în direct cu părinții lui Daniel Balaciu, care au avut doar obiecții la adresa tinerei de 31 de ani. 

Dana Roba a trecut prin chinuri cumplite după ce partenerul ei de viață a atacat-o cu un ciocan, pe data de 5 iunie 2023. Vedeta a fost operată pe creier timp de 9 ore, apoi internată în spital pentru 24 de zile, medicii susținând că sunt minime șansele de supraviețuire. Cu toate acestea, ca printr-un miracol, make-up artista a supraviețuit, iar acum se află în afara oricărui pericol. 

Invitată într-o emisiune TV, Dana Roba a făcut mai multe declarații șocante despre tragedia pe care a trăit-o. Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi cum soțul ei a lăsat-o patru ore într-o baltă de sânge, fără să se gândească la consecințele faptelor sale. Cu toate acestea, Daniel Balaciu a negat afirmațiile partenerei sale și a declarat că a acționat în legitimă apărare. 

Socrii Danei Roba au intrat și ei în legătură directă cu vedeta, în aceeași emisiune TV. Mama lui Daniel Balaciu a povestit cele întâmplate în ziua de 5 iunie 2023, după ce fiul său a venit cu fetele la ea acasă:

„Eu eram pregătită să mă duc la biserică, când fiul meu m-a sunat să zică că pleacă cu fetițele la sat.

Între timp, a venit cu fetițele.(...) Fetițele fericite, ele tot timpul mă iubesc, numai a băgat fetele pe hol și a plecat, nici n-am reușit să-l văd. Câtă distanță, un sfert de oră pe jos. Mi-e martor Dumnezeu că nu pot să precizez (n. red. ce s-a întâmplat între ei cu exactitate), el nu m-a sunat decât pe la unu și ceva să-mi spună ce s-a întâmplat.

Nu știu eu de niciun ban, ei știu ce au avut, eu am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban.(...) Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit.”, a spus soacra Danei Roba.

Ulterior, și socrul Danei Roba a vrut să dezvăluie câteva aspecte despre relația pe care fiul lui o avea cu vedeta. Bărbatul a punctat că make-up artista avea mari probleme cu nervii:

„A spart două televizoare la mine la bloc, această femeie este foarte nervoasă. El a suportat destul, zicea "Tati, mami, hai la Timișoara". Ea nu știe cum se spală o haină. Nu știe să facă o mâncare, nimic”, a adăugat și tatăl lui Daniel Balaciu, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Dana Roba/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni