• PRO TV
  • Biletele la Loto se pot cumpăra și online. Care e prima aplicație unde sunt disponibile

Biletele la Loto se pot cumpăra și online. Care e prima aplicație unde sunt disponibile

Biletele la Loto se pot cumpăra și online. Care e prima aplicație unde sunt disponibile

Pentru prima dată în istoria Loteriei Române, jucătorii pot achiziționa și online bilete la jocurile loteristice tradiționale. Eate vorba de Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc. De unde pot fi cumpărate.

Loteria Română a anunțat că facilitează achiziționarea biletelor Loto direct pe site-ul său – loto.ro – prin accesarea secțiunii dedicate. Deocamdată, biletele la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc pot fi cumpărate doar prin intermediul aplicației amparcat.ro, care trebuie instalată din AppStore, Google Play sau AppGallery.

Conform reprezentanților Loteriei, biletele de joc vor fi disponibile și pe alte platforme online, după încheierea unor contracte de colaborare similare.

Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional în vigoare, mai spun reprezentanții Loteriei.

Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei. Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor”, a declarat Ionuț-Valeriu Andrei, Director General C.N. Loteria Română S.A.

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni