• PRO TV
  • Fiica lui Ben Affleck, Violet, singura cu mască la petrecerea de 4 iulie a lui Michael Rubin

Fiica lui Ben Affleck, Violet, singura cu mască la petrecerea de 4 iulie a lui Michael Rubin

Fiica lui Ben Affleck, Violet, singura cu mască la petrecerea de 4 iulie a lui Michael Rubin

Starurile de peste Ocean au sărbătorit Ziua Americii la o petrecere organizată în Long Island de miliardarul Michael Rubin. Violet Affleck, fiica de 17 ani a lui Ben Affleck, a avut o apariție neobișnuită.

Toată crema showbiz-ului american a petrecut ziua de 4 iulie la una din reședințele miliardarului Michael Rubin. Printre invitații de marcă la party a fost și familia Affleck-Lopez, care s-a remarcat prin eleganță.

Dress-code-ul a fost unul special, fiindcă invitații au fost sfătuiți să poarte haine albe. Toată lumea a respectat indicațiile gazdei, însă fiica lui Ben Affleck a ieșit în evidență cu un accesoriu care amintea de pandemia de Covid-19.

Violet Affleck a fost singura invitată care a purtat mască de protecție, și nu una oarecare, ci FFP3. Admiratorii miliardarului au sesizat imediat accesoriul neobișnuit și au comentat pe măsură.

De ce poartă fiica lui Ben Affleck mască la o petrecere în aer liber? E 2023, drăguță, nu 2020”, a scris cineva pe Instagram. Vezi mai multe poze în galeria foto de mai sus!

Totuși, ținuta ei a fost conformă cu cerințele organizatorului petrecerii: rochița lungă, de culoare albă, este bine aleasă pentru o petrecere în aer liber.

De la party nu au lipsit Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotbalistul francez Kylian Mbappé, fotbalistul Tom Brady, fotomodelul Winnie Harlow și mulți alții.

Michael Rubin este un magnat american cu o avere estimată la 10 miliarde de dolari. El a făcut bani după ce a fondat compania GSI Commerce, la sfârșitul anilor ’90, pe care a vândut-o, în 2011, gigantului eBay pentru suma de 2,4 miliarde de dolari. 

Este președintele executiv al Rue Gilt Groupe și deține magazine online de articole sportive.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty/@michaelrubin

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni