• PRO TV
  • Mark Zuckerberg mai lansează o rețea socială asemănătoare cu Twitter

Mark Zuckerberg mai lansează o rețea socială asemănătoare cu Twitter

Mark Zuckerberg mai lansează o rețea socială asemănătoare cu Twitter

Mark Zuckerberg este cunoscut deja pentru rețelele sociale Facebook și Instagram, iar acum urmează să lanseze și Threads - un nou competitor pentru Twitter. Aplicația va fi disponibilă în Google Play Store și AppStore pe 6 iulie. 

Threads este cea mai nouă rețea socială lansată de Mark Zuckerberg, care are ca scop direct competiția cu Twitter. Potrivit primelor informații, interfața aplicației seamănă izbitor cu cea de la platforma lui Elon Musk și va fi disponibilă începând cu 6 iulie pentru o parte a utilizatorilor de smartphone, în special pentru deținătorii de iPhone. Mai mult decât atât, o funcție importantă este că te poți conecta utilizând doar numele de pe Instagram.

Astfel, cei care își doresc să acceseze noua platformă își pot urmări extrem de ușor prietenii de pe Instagram sau Facebook. De asemenea, Threads se bazează pe text mai mult decât pe imagini:

 

Totodată, conform The Guardian descrierea de pe App Store arată că este „Locul în care comunitățile se reunesc pentru a discuta despre orice, de la subiectele care te interesează astăzi până la ceea ce va fi la modă mâine”. 

Sursă foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni