• PRO TV
  • VIDEO Beyonce și Jay-Z, apariție surprinzătoare la Cannes! Cum au reacționat turiștii când i-au văzut: „Eu aș fi leșinat”

VIDEO Beyonce și Jay-Z, apariție surprinzătoare la Cannes! Cum au reacționat turiștii când i-au văzut: „Eu aș fi leșinat”

VIDEO Beyonce și Jay-Z, apariție surprinzătoare la Cannes! Cum au reacționat turiștii când i-au văzut: „Eu aș fi leșinat”

Mai mulți turiști care se bucurau de un prânz copios la un restaurant situat pe plaja de la Cannes au avut parte de o surpriză colosală. La un moment dat, în zonă și-au făcut apariția Beyonce și soțul ei, Jay-Z. 

Deși erau înconjurați de o armată de bodyguarzi, cei doi au fost extrem de joviali și le-au zâmbit turiștilor. Beyonce purta o ținută lejeră, o pălărie imensă și umbla desculță, cu camera foto pe umăr. 

Unul dintre turiști a filmat momentul și a postat clipul pe TikTok. Utilizatorul cu numele Chantelle a scris pe platforma de socializare „Când Beyonce și Jay-Z mănâncă la același restaurant cu tine în Cannes, Franța”. Clipul s-a viralizat rapid și a adunat peste 7 milioane de vizualizări. 

@chantellemoniz When Beyoncé and Jay Z ate at the same restaurant as us in Cannes, France #beyonce#jayz#cannes#fyp#viral ♬ originalljud - Chantelle

„Eu aș fi leșinat!”, „Jay-Z este atât de prietenos!”, „Beyonce e atât de cool!”, „O ador pur și simplu!”, „Imaginează-ți să stai relaxată la masă și deodată apare Beyonce”, „Mi-a venit să plâng doar imaginându-mi cum ar fi... ”, „Desculță și cu aparatul foto pe umăr! E atât de fericită! Se bucură pur și simplu de viață”, „Ce drăguț! Lumea aplaudă și dansează pentru ea”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

Artista a deschis turneul său mondial, intitulat „Renaissance World Tour”, în luna mai și de atunci colindă alături de echipa sa prin toate marile orașe ale Europei. 

Potrivit TMZ, Jay-Z și Beyonce au mâncat la „La Guerite”, un restaurant situat pe malul mării și cunoscut pentru meniul cu fructe de mare, salate și paste. Cuplul a petrecut o oră și jumătate la locație, apoi au plecat cu o barcă pe Riviera Franceză. 

Fotografii: Getty Images/ capturi TikTok


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni