• PRO TV
  • Ramona Gabor se mândrește cu nepoata sa, Irina: „Are o minte… wow! E deșteapta familiei”

Ramona Gabor se mândrește cu nepoata sa, Irina: „Are o minte… wow! E deșteapta familiei”

Ramona Gabor se mândrește cu nepoata sa, Irina: „Are o minte… wow! E deșteapta familiei”

Ramona Gabor este stabilită de ani buni în Dubai, acolo unde a dat lovitura în afaceri și duce o viață de basm. Pe lângă cariera de fotomodel, sora mai mică a Monicăi Gabor are propria colecție de parfumuri. 

O viață de basm duce și Monica Gabor, doar că peste Ocean. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu locuiește cu fiica sa, Irinuca, în Malibu, alături de iubitul ei, Mr. Pink, și fiul afaceristului. 

Irina s-a transformat într-o adolescentă superbă și îi seamănă leit mamei sale. Adolescenta în vârstă de 16 ani este o elevă model și a reușit să se facă remarcată la liceul ei din Malibu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @monicagabor888

Aflată într-o scurtă vacanță în România, Ramona Gabor și-a lăudat nepoata, pe care a numit-o „deșteapta familiei”.

„Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a declarat Ramona Gabor la Kanal D, potrivit Libertatea

Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, s-a făcut remarcată într-un articol în MalibuTimes.com. Adolescenta a fost recompensată cu un premiu de către Malibu Dolphin Charitable Foundation. Premianții aleși de fundația caritabilă, printre care și Irina, sunt recompensați pentru contribuția pe care o aduc în domenii precum protecția mediului, salvarea faunei sălbatice, educație, alfabetizare, arte, sănătate și siguranță, programe pentru adolescenți etc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @monicagabor888

Irina Columbeanu este lăudată și pentru zecile de ore de voluntariat în scopul ajutorării copiilor cu dizabilități.

În primul an de liceu, ea a ajutat la înființarea Brent’s Club în campusul MHS (un club care susține un stil de viață fără droguri), unde acum deține funcția de președinte. „Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor”, scrie Malibu Times.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni