• PRO TV
  • Diana Necula, eleva olimpică admisă la Medicină care vinde legumele familiei în piață

Diana Necula, eleva olimpică admisă la Medicină care vinde legumele familiei în piață

Diana Necula, eleva olimpică admisă la Medicină care vinde legumele familiei în piață

Diana Necula este unul dintre copiii speciali ai României. A prins drag de carte, a făcut performanță la școală, iar acum contribuie la sporirea afacerii familiei.

Diana Necula a absolvit Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău și a fost admisă la Facultatea de Medicină. Este olimpică de excepție și mândria familiei sale. Cu toate acestea, adolescenta muncește cot la cot cu familia ei la ferma de legume pe care aceasta o deține.

Fata a fost surprinsă în Piața Centrală din Buzău, pe când vindea legume la tarabă. Localnicii o cunosc prea bine și o consideră un exemplu demn de urmat. 

Conform paulnegoita.ro, Diana este un copil talentat: cântă, vorbește limbi străine, citește, scrie și învață în fiecare zi câte o lecție valoroasă despre viață.

Originară din Gherăseni, Diana este fiica Mădălinei Necula, învățătoare și directoare a Școlii Gimnaziale din localitate. Cei care cunosc familia Necula spun că legumele pe care le cresc membrii săi sunt cu adevărat speciale și merită toată încurajarea comunității. Detalii aici.

Felicitări! Aveți toate aprecierile și prețuirea mea! O familie demnă de toată lauda! Cele mai gustoase, vă recomand cu mare drag...!”, a scris pe Facebook o admiratoare.

Diana este olimpică la biologie, faza națională, performanță care i-a asigurat un loc la Facultatea de Medicină. Cei care au drum prin Buzău, o pot găsi la taraba 227 din Piața Centrală. 

Fotografii: paulnegoita.ro/ Mădălina Necula Facebook

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni