• PRO TV
  • A fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood! La 61 de ani, Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut

A fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood! La 61 de ani, Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut

A fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood! La 61 de ani, Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut

Heather Locklear a fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, iar în anii ‘80 era considerată un adevărat sex-simbol. Acum, vedeta serialelor „Melrose Place” sau „Dinastia” a ajuns de nerecunoscut. 

Operațiile estetice și dependența de droguri și alcool și-au pus amprenta pe chipul și silueta actriței. Dacă în trecut, blonda cu ochi albaștri, zâmbet impecabil și trup de fotomodel făcea furori la orice apariție, astăzi nici cel mai fidel fan nu o mai poate recunoaște. 

Vedeta în vârstă de 61 de ani a fost surprinsă plimbându-se dezorientată pe străzile din Malibu. La un moment dat, actrița s-a așezat pe o bordură și a început să butoneze telefonul. Cu fața umflată, părul dezordonat și îmbrăcată complet în negru, Heather părea abătută și total absorbită de propriile gânduri. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița a așteptat jumătate de oră până când logodnicul său, Chriss Heisser, și-a făcut apariția în zonă și a preluat-o cu SUV-ul său. 

După ce și-a văzut iubitul, lui Heather i-a revenit zâmbetul pe buze. Actrița s-a urcat în mașină și a plecat alături de logodnicul ei. 

Heather Locklear a fost cerută în căsătorie în 2020 de Heisser, cu care s-a mai iubit și-n liceu. Cei doi au reluat relația în 2017. Înainte de Heisser, actrița a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee și cântărețul Richie Sambora. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni