• PRO TV
  • Cum a reacționat tatăl Danei Roba în momentul în care și-a văzut fiica mutilată: „Nu m-a cunoscut”

Cum a reacționat tatăl Danei Roba în momentul în care și-a văzut fiica mutilată: „Nu m-a cunoscut”

Cum a reacționat tatăl Danei Roba în momentul în care și-a văzut fiica mutilată: „Nu m-a cunoscut”

Dana Roba s-a întors în propria ei locuință, acolo unde în urmă cu aproximativ o lună soțul său a bătut-o cu bestialitate. Vedeta, deși se află în afara oricărui pericol, încă se luptă cu semnele agresiunii la care a fost supusă. 

Dana Roba a fost supusă unei agresiuni terifiante pe data de 5 iunie 2023. Femeia care se afișa în urmă cu câțiva ani alături de Nicolae Guță a fost snopită în bătaie cu un ciocan de către propriul soț. Daniel Balaciu a lăsat-o pe vedetă într-o baltă de sânge și nu s-a gândit nicio secundă la consecințele faptei sale. 

După 9 ore de operație pe creier și alte câteva zile de comă, Dana Roba și-a revenit ca printr-un miracol! Deși în acest moment poate să vorbească și să se miște, ea are nevoie în continuare de intervenții chirurgicale, având ambele mâini zdrobite, dar și o parte din craniu reconstruită. 

O țară întreagă a rămas uimită de cazul Danei Roba! Mai multe persoane publice au îndemnat oamenii să doneze pentru ea, inclusiv Culiță Sterp, care a tras un semnal de alarmă în rândul maneliștilor. În cel mai recent interviu oferit de vedetă, aceasta a vorbit despre modul în care tatăl ei a reacționat atunci când a văzut-o desfigurată în bătaie:

„Starea mea nu este una bună. Faptul că Dumnezeu mă ține în viață este o mare minune. Tatăl meu nu m-a cunoscut când m-a văzut în ambulanță”, a spus Dana Roba în cadrul unei emisiuni TV. 

Mai mult decât atât, în cadrul aceleași emisiuni, Dana Roba a declarat că fetele sale au fost martore scenei cumplite. Chantal și Celine ar fi încercat să intervină între tatăl lor și vedetă, în timpul măcelului:

 "Fetele s-au trezit și au început să plângă. Fetele au început să zică: “Vreau la mama. Ce i-ai făcut mamei”. Mă mir că nu le-a omorât și pe fete”, a adăugat Dana Roba.

Sursă foto: Dana Roba/Instagram 

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni