• PRO TV
  • Cristina Țopescu ar fi împlinit 63 de ani. Puțini și-au amintit de fosta jurnalistă

Cristina Țopescu ar fi împlinit 63 de ani. Puțini și-au amintit de fosta jurnalistă

Cristina Țopescu ar fi împlinit 63 de ani. Puțini și-au amintit de fosta jurnalistă

Pe 4 iulie, Cristina Țopescu ar fi împlinit 63 de ani. Viața ei a fost curmată subit, în urma unui infarct miocardic, jurnalista fiind descoperită fără suflare în locuința ei din Otopeni, în 12 ianuarie 2020. Unde a fost depus trupul neînsuflețit. Vezi în galeria foto imagini rare cu Cristina Țopescu!

Cristina Țopescu s-a stins din viață fără să aibă vreun apropiat în preajmă, cel mai probabil la finalul lunii decembrie 2019. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit la 12 ianuarie 2020, după trei săptămâni în care nimeni nu mai observase vreo mișcare în locuința sa.

Fosta jurnalistă ar fi împlinit azi 63 de ani, însă un infarct miocardic, produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice, i-a curmat prematur viața. Medicii legiști au explicat de ce a murit Cristina Țopescu.

Cei care au cunoscut-o au deplâns dispariția ei prematură, însă au uitat de aniversarea Cristinei. De altfel, lista de prieteni a fostei jurnaliste era extrem de scurtă.

Unde a fost depus trupul Cristinei Țopescu

Cu mult timp înainte de a muri, Cristina Țopescu și-a exprimat dorința de a fi incinerată. Conform dispozițiilor sale, jurnalista a fost incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești, iar cenușa a fost depusă într-o urnă specială. Acum aceasta se găsește la Cimitirul Bellu, în camera funerară dedicată urnelor cu cenușa celor decedați.

Cristina Țopescu avea doi frați vitregi, Cristian și Sebastian. Cel din urmă a vorbit recent despre sora sa, într-un interviu acordat click.ro.

Când a murit ea, am decis că nu vreau să rămân în România, pentru că și când murise ea, toate articolele erau: Fiica lui Cristian Ţopescu, fără Cristina Ţopescu. Cristina chiar a făcut multe. Cristina nu mai era fiica lui Cristian Ţopescu. Cel puțin, în ochiul public, ea chiar făcuse foarte multe. Depinzând și de vârstă, atunci nu voiam să fac chestia asta, neapărat, pentru că voiam să mă duc pe drumul meu. Nu neapărat dintr-o frică a numelui, dintr-o frică de a fi umbrit, dar mai mult pentru că am vrut să descopăr eu, pe puterile mele, și să fac propriile mele greșeli”, a declarat Sebastian Țopescu.

Fotografii: Facebook/arhivă

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni